Sportslovgivning professor John Grady modtager forfremmelse ud over SRLAs største pris

Det har allerede været et fremragende 2019 for University of South Carolina professor John Grady. Først blev sportslovgivningstræneren forfremmet fra partnerprofessor til professor. Derefter, meget for nylig, fik han den største ære, man kan få som medlem af The Sports såvel som Entertainment Lawsation Association (SRLA) på organisationens årlige seminar i Philadelphia.

Grady blev hædret med Betty Van der Smissen Leadership Award, som “anerkender lederskab såvel som vision i forskningsundersøgelsen af ​​juridiske elementer i sport såvel som fysisk aktivitet.”

”Når man tror på sportslovgivning, er der en håndfuld topforskere, der kommer til at tænke på. John er en af ​​dem, ”sagde Department of Sport såvel som Nydelsesadministrationsformand Matt Brown. ”Han engagerer sig aktivt såvel som fremmer forskningsundersøgelsen af ​​sportslovgivning såvel som SL Benfica Trøje han aktivt giver tilbage til branchen. VfL Wolfsburg Trøje Han fortjener ekstremt denne pris såvel som vi er heldige at have ham på vores fakultet. ”

Grady underviser i kandidatuddannelse såvel som bacheloruddannelser i Institut for Sport samt Nydelsesadministration i South Carolina. Hans know-how søges af lærde, markedsledere såvel som medier rundt om i verden om emner, herunder bakholdsmarkedsføring, politik 40, ADA-overholdelse af sport samt nydelsessteder samt intellektuel boligejendomsikkerhed inden for sport.

Gradys forskningsundersøgelse er blevet offentliggjort i prestigefyldte forretninger, herunder Journal of Legal Elements of Sport, The Harvard Journal of Sports såvel som nydelse, samt Journal of Sport Management. Han tjener i redaktionerne for Journal of Legal Elements of Sport samt Journal of Worldwide Sport Management. Han er ligeledes en tidligere præsident for SRLA.

Gradys mentorskab har hjulpet 10 praktikanter i sin afdeling til at gøre Magellan Scholar Awards til forskningsstudieopgaver i partnerskab med et fakultetsmedlem. En af disse praktikanter gik sammen med ham for at lave undersøgelser på stedet ved OL i 2016 i Rio de Janeiro om atlet sponsorering samt bakholdsmarkedsføring.

”Professor Grady fortsætter med at udmærke sig som forsker, instruktør såvel som mentor for vores studerende,” sagde Haemoon Oh, dekan ved South Carolina’s Forenede Stater fodboldlandshold Trøje College of Hospitality, Retail samt Sport Management. ”Vi er glade for at have ham på vores fakultet, såvel som han spiller en enorm funktion i den fortsatte anerkendelse af vores sport såvel som nydelse administrationsprogram som et af de bedste i verden.”

Grady er en tidligere mester for Mortar Board Honor Society Excellence in Mentor Award, Ada B. Thomas Imponerende Fakultets Advisor of the Year Award, den imponerende talsmand for førsteårs praktikanterprisen samt Michael J. Mungo Undergraduate Mentor Award, Universitetets største mentor ære.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post