8 Madprodukter, der er forfærdelige for dit hjertesundhed og wellness

af Matt Weik, BS, Sydkoreas fodboldlandshold Trøje CSCS, CPT, CSN

Forstod du, at ost såvel som smør kan øge faren for gallesten? Eller at skaldyr kan gøre dig tilbøjelig til blæreinfektioner? Chokeret? Så var jeg, men det er sandt! Denne info kan være overraskende, men der er fødevarer, der kan have negativ indflydelse på dit helbred.

I denne artikel vil vi tale om forskellige fødevarer, der ikke er gode til dit hjertesundhed.

Ansvarsfraskrivelse: Denne artikel er kun til informationsfunktioner. Det er ikke beregnet til at behandle eller diagnosticere nogen form for tilstand. Tal med din sundhedsekspert, inden du foretager nogen form for ændringer af din ernæringsplan for at sikre, at den er rigtig for din nuværende sundheds- og wellness -tilstand såvel som situation.

Hjertesygdom er et stort problem

Hjertesygdom er en af de førende triggere af død over hele kloden. Dårligt hjertesundhed og velvære kan være på grund af forskellige faktorer som rygning, alder, arvelighed såvel som mange andre sygdomme såvel som forhold. Ernæring er imidlertid en af de førende faktorer, der kan påvirke faren for hjertesygdom.

At vide, hvilke fødevarer du skal slippe af med fra din ernæringsplan, er en af de allerbedste metoder til at øge dit generelle hjertesundhed.

8 fødevareprodukter skal du forhindre at bevare hjertesundheden

Dit krav om at være ekstremt tankevækkende, når det kommer til dit hjertesundhed. De fødevareprodukter, som du inkluderer, ikke kun har magten til at øge dit helbred og velvære, kan dog ligeledes påvirke dit helbred og velvære negativt. Cerezo Osaka Trøje Kort sagt, de fødevarer, du vælger, kan enten gøre eller bryde dit hjertesundhed.

Nedenfor er de otte værste fødevarer til dit hjertesundhed og velvære, som du skal prøve at undgå.

1. Forarbejdet kød

Hotdogs, pølse, pepperoni … selvfølgelig er forarbejdet mad lækker, men det kan sætte dig i fare for hjertesygdomme. Det er, da disse fødevareprodukter indeholder mættet fedt, plus deres forberedelse har brug for en hel del natrium, som til sidst kan føre til højt blodtryk, hvilket fører os direkte ind i det næste madvarer.

2. Fødevarer med højt natrium

Når det kommer til højt blodtryk såvel som hjertesygdomme, er natrium en af de vigtigste determinanter. Der er en forbindelse mellem natrium såvel som øget blodtryk. Ekstreme natriumniveauer i din ernæring kan sætte dig i en højere fare for hjertesygdom såvel som slagtilfælde.

3. Alkohol

At drikke i moderation vil ikke skade dig, medmindre du har højt blodtryk. Ekstrem anvendelse af alkoholholdige drikkevarer kan øge faren for hjertesygdomme. Derudover indeholder alkohol en hel del kalorier, der kan føre til vægtøgning, som derefter kan forårsage hjertesygdomme.

4. Smør

Smør indeholder mættet fedt, SS Lazio Trøje der kan øge dit kolesterolniveau såvel som at føre til hjertesygdomme. Så hvis du allerede har høje kolesterolniveauer, er det meget bedre at skifte smør med olivenolie eller olie, der indeholder hjertesundt fedt.

5. Hvid ris samt brød

Snacks, der er lavet af hvide mel mangler nødvendige vitaminer, mineraler, fiber samt andre nøgle næringsstoffer, der fremmer sundhed. Mens du fordøjes, bruger din krop disse produkter som sukker til energi, hvilket sætter dig i fare for forskellige sygdomme. Prøv at tilføje flere fuldkorn til din ernæringsplan, som brun ris, havre osv.

6. Soda

Forbrug af tilsat sukker i begrænsede mængder er ikke skadeligt. Dog sodavand? Nå, læskedrikke er rigelige i sukkermateriale såvel som giver dig mere end din rimelige andel af tomme kalorier. For eksempel indeholder en dåse sodavand mere sukker end et dags krav. Dette kan føre til diabetes såvel som forskellige hjertesygdomme. Prøv at udskifte det med vand eller drikkevarer, der indeholder bit til intet sukker.

7. Sukker

En ernæringsplan med høj suicrose kan øge blodtrykket såvel som faren for hjertesygdom med ca. 8%. Bortset fra det kan det ligeledes føre til vægtøgning, diabetes, betændelse samt forskellige andre sundhedsrelaterede problemer.

8. pommes frites

Det er en bummer, ikke? Hvem kan ikke lide pommes frites? Men forstår du nøjagtigt, hvor skadelige disse friturede kartofler er for dit hjertesundhed? Fries er fyldt med mættet fedt såvel som natrium, hvilket kan sætte dig i fare for hjertesygdomme. I stedet for at uddybe, kan du dog prøve at bage dem eller endda kaste dem i luften.

Madprodukter til at tage den hjælp til at boost hjertesundhed

Her er et par produkter, du skal have i din ernæringsplan, der kan hjælpe dig med at maksimere dit hjertesundhed:

Grøn te

Nødder såvel som frø

Mørk chokolade

Frugter såvel som grøntsager

Fedtet fisk såvel som fiskeolie -tilskud

Måder at forbedre dit hjertesundhed på

Ønsker du at øge dit hjertesundhed? Lige her er et par livsstilsændringer, der kan hjælpe med at holde dit hjerte sundt:

Stop med at ryge

Skær ned på alkoholforbruget

Træn regelmæssigt

Spis en velafbalanceret blanding af sunde makronæringsstoffer

Manage stressniveauer

Hvad er bundlinjen?

Hvis du vil holde dit hjerte sundt i de kommende år, kravet om at holde øje med den mad, du spiser. Husk, moderation er nøglen. Brug af enhver form for produkt inden for en bestemt grænse er fin såvel som kan holde dig sund såvel som fornuftig fra superindsnævrede ernæringsplaner.

I situationen er du ikke sikker på, hvilke produkter du skal medtage, du kan konsultere din medicinske professionelle. En medicinsk ekspert kan hjælpe dig med at bestemme, hvilke fødevareprodukter du skal inkludere, såvel som nøjagtigt hvor meget, afhængigt af efterspørgslen efter din krop såvel som private behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post