Bikini, herres fysik og blasfemi

af Geoff Roberts

New York Pro 2016 var ligefrem foruroligende for mig, især som en diehard bodybuilding -fan. Den mest spændende del af hele showet blev bogstaveligt talt elimineret for at gøre mere tid til opdelinger, som ingen er interesseret i, og mange af konkurrenterne lignede Mr. Potato Head, der forsøgte at blive knust ved at injicere olie i sig selv med en kalkunbaster. Jeg hader at være bærer af dårlige nyheder, men hvis dette holder op, er bodybuilding gjort for. Der er ingen måde, hvor Nagoya Grampus Trøje bodybuilding kan opretholde sig selv, når vores top fyre har klumper og stød overalt på dem, og ødelægger enhver skønhed, som deres fysik måtte have haft, og bliver forhastet fra scenen for at få tid til bikini -piger og 180 pund fyre i bestyrelseshorts. Den mest destruktive faktor af alle er den enkle kendsgerning, at ingen vil tale imod sådanne ting. Alle vores brancheinsidere og legender af sporten nægter at sige endda et dårligt ord om showene. Det er faktisk ret modbydeligt. De tillader bare den sport, der gjorde alt i deres liv muligt at blive ødelagt, så de kan undgå at rasle et par fjer.

Jeg forstår, at dette er en forretning, og at give 2,7 milliarder bikini -piger og mænds fysik fyre mulighed for at konkurrere på forestillingerne betyder 2,7 milliarder indgangsgebyrer. Det er alt sammen fint og dandy. Problemet er det faktum, at de presses ind i de samme shows og på de samme faser som bodybuilding -divisionerne. Det eneste, som disse divisioner tilføjer til showet, er indgangsgebyrer og venner og familiens billettsalg. Begge disse ting ville stadig være der, uanset hvor eller hvornår forestillingerne er, de behøver ikke at være på de samme shows som bodybuildere. Selvom det virkelig ikke handler om pengene, handler det om simpel logik. Bodybuilding -fans er ikke bikini og mænds fysikfans. Faktisk er der overhovedet ikke sådan noget som en ægte bikini -fan, som jeg kommer til senere. Bikini og bodybuilding er helt forskellige ting med et helt andet efterfølgende. Hvis en person er på showet for at se bodybuilding, vil de ikke engang være opmærksomme på bikini- eller mænds fysik, og hvis de er på showet for bikini, vil de ikke engang være opmærksomme på bodybuildere. Så hvorfor er de på samme sted på samme tid? Det er som at have Foosball -turneringer med 200 konkurrenter lige før NFL -spil. Begge spil er fine, men det giver ingen mening at have dem sammen, ved den samme begivenhed. Jeg må indrømme, at dette ikke lyder som en meget stor aftale. Det er dog en meget større aftale end det ser ud til, og 2016 New York Pro var en perfekt repræsentation af det.

Når det kommer til New York Pro i år, bider alle de mennesker, der burde tale ud, deres tunger og bare lade ødelæggelsen ske. På grund af tidsbegrænsninger forårsaget af, at der var for mange divisioner, herunder mænds fysik og bikini, besluttede de at spare tid ved at fjerne den enkelte, der poserer fra mænds fordømmende, som er hænderne ned den mest spændende del af showet for fansen. Manglen på opmærksomhed, dette bliver, er alvorligt foruroligende for mig. For alle golffans derude, ville dette være ækvivalent med at fjerne alle tee -skud på US Open og lige begyndt på hvert hul 300 meter nede på fairwayen for at spare tid til en minigolf -turnering og en lang drevkonkurrence, der begge er presset ind i den samme begivenhed. Alias, absolut blasfemi. Med andre ord blev beslutningen truffet om at eliminere den mest forventede del af bodybuilding -showet, så flere afdelinger, der næsten har nul fans, også kunne finde sted. Lad os ikke glemme, at bodybuilding er rygraden i hele denne branche, alt i denne branche kom fra bodybuilding. Tal om at vende ryggen til det, der fik dig der.

Jeg har nævnt, at bikini og mænds fysik ikke har nogen fans flere gange nu. Lad mig forklare, hvad jeg mener. Først og fremmest tror jeg, at mænds fysik har et par fans, omend meget få, men nok til at nævne. Bikini på den anden side har ikke engang nok til at nævne. Folk bliver så bøjede ud af form, når jeg siger det, men i virkeligheden er det sandt, og forklaringen er meget enkel. Årsagen til, at enhver sport eller konkurrence har fans, er fordi konkurrenterne er så gode til, hvad de gør, at de næsten synes superfamilie. De er super imponerende og underholdende at se på. Normale mennesker kan ikke engang forstå at gøre, hvad de gør, eller konkurrere på dette niveau. Ikke så med Bikini. Hot Bikini -piger er overalt, hele tiden. Musikvideoer, reklamer, tv -shows, film, koncerter, enhver populær strand overalt i verden osv. Per definition er de ikke sjældne eller specielle på nogen måde form eller form i dagens samfund. Så hvem i Guds navn vil betale penge for at se en flok af dem “konkurrere” på scenen fra halvtreds meter væk på deres fredag aften, når de allerede ser dem overalt hele tiden gratis, som det er? Ser du hvor latterligt det er?

Nu er det ikke at sige, at der ikke skulle være nogen bikinJeg konkurrerer, slet ikke. Hvad det siger er, at det eneste, showene bringer til et bodybuilding -show, er indgangsgebyrer sammen med venner og familiens billettsalg, og det er ingen grund til, at nogen division skal være på et prestigefyldt show som NY Pro. Når vi taler om venner og Sevilla FC Trøje familiemedlemmer, vil folk ofte pege på antallet af solgte billetter eller mennesker i publikum som bevis for, at der faktisk er bikini -fans. Disse mennesker er venner af konkurrenter, familiemedlemmer af konkurrenter og muligvis rivaliserende konkurrenter, ikke fans. Hvis du kun vil se et show, fordi din datter eller kæreste er i det, og du ikke ville gå ellers, er du ikke fan af sporten. Alle de samme udsagn kan også anvendes på mænds fysik, selvom fyre, der ligner topmænds fysikstjerner, er langt mere sjældne end fejlfri bikini -piger. Jeg har fulgt bodybuilding -industrien overdrevent tæt i over et årti, og jeg har ingen idé om, hvad de tre bedste placeringer var på Olympia i år i mænds fysik eller bikini. Det skulle fortælle dig noget lige der.

I stedet for at tjene penge via flere og flere indgangsgebyrer, der kommer fra mangelfulde divisioner, bør bodybuilding-afdelingen plejes, så de kan få flere penge-svingende fans ind. Vi kunne starte med de oppustede mave og klare brug af stedetforbedringsolie. Circling tilbage til den skuffelse, der var NY Pro, var de kunstige klumper og ujævnheder lige ude af kontrol, især i atletens arme. Om emnet oppustet midtsektion ser de fleste fans ud til at glemme, hvordan midtsektionerne var i 90’erne, tilbage, da professionel bodybuilding fik mere popularitet. I dag taler folk om, at Dexter og Phil har gode taljer. Jeg kan forsikre dig om, at selv de større fyre som Nasser havde strammere taljer end Phil og Dexter gør i dag. Dexter havde en dejlig stram talje på én gang, men ikke så meget mere. Hvis du ikke tror på mig, skal du trække nogle gamle Nasser -fotos fra tidligere i hans karriere. Hvis han konkurrerede i dag, ville han have den strameste talje i stort set ethvert show, som han kom ind på, på trods af at han blev betragtet som et blokeret massemonster i 90’erne.

Personligt føler jeg, at begge disse problemer stammer fra de samme steder. Dovenskab og mangel på tålmodighed. Dagens bodybuildere, selvom de måske er tungere og slankere end fyrene 90’erne, er bygget 50% med hårdt arbejde og 50% med stoffer og olie. I 90’erne blev det overvældende flertal af fysikken bygget 80% med hårdt arbejde og 20% med stoffer og olie. Alle disse enorme fyre med rippede glutes, men ikke et enkelt snit på deres Delts eller Arms, har brug for at gå. I 90’erne havde hver eneste konkurrent et nedsænket ansigt med en klar kæbe og kindben på Showtime. I dag sports halvdelen af opstillingen en måneflade Danmarks fodboldlandshold Trøje på scenen. Uanset hvad nonsens tillader fyre at have makuleret abs, fluffy, puffede arme, rippede glutes og et fedt ansigt, alt sammen på samme tid, skal stoppe, hvis vi ønsker, at bodybuilding skal have nogen chance for at vokse i popularitet.

Endnu en gang har jeg ingen problemer med nogen af disse divisioner, der eksisterer og tjener Federation Money, det er fantastisk. Jeg har kun et problem med dem, der hindrer væksten og muligheden for bodybuilding -divisionerne, især i betragtning af det faktum, at det giver absolut nul mening for dem at dele det samme sted og vise. Bodybuilding startede hele denne branche, og det er stadig rygraden i dag. Jeg er tilfældigvis en stor fan af den rygrad, og jeg nægter at se den smuldre i støv fra spørgsmål, der kan korrigeres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Flere college atletiske afdelinger afslører planer om at arbejde med Spry på dagen det navn, image samt lighedslovgivninger går onlineFlere college atletiske afdelinger afslører planer om at arbejde med Spry på dagen det navn, image samt lighedslovgivninger går online

den 1. juli, to atletiske college -afdelinger – University of Pennsylvania (Penn) samt Penn specificerer University (PSU) – afslørede, at de går sammen med Spry. Disse partnerskaber vil hjælpe deres