Sportsadvokat Richard Giller erkendte med ære for at producere en vellykket nichemetode

Richard Giller, en bredt kendt sportsadvokat med Greenspoon Marder, er blevet anerkendt med American Lawyer Magazines 2022 West Trailblazer Award. Prisen anerkender advokater, der har “flyttet nålen i den juridiske industri”, såvel som er “virkelig forandringsagenter” i de medfølgende stater. Han var en af ​​kun 46 advokater fra de 280.000+ aktive licenserede advokater i Californien, Washington, Arizona, Colorado, Oregon, Utah, Nevada, New Mexico, Idaho, Hawaii, Montana, Alaska for at få Trailblazer -prisen i år.

Giller fik prisen, fordi han for omkring otte år siden producerede sportsforsikringsdækningsmetoden niche inden for det større forsikringsdækningsområde for helingsdækning. I betragtning af at han så har han rektupereret titusinder af millioner af dollars i udbetalinger for masser af ekspertatleter i forbindelse med deres særlige behov såvel som krav om forsikringsdækning. Faktisk, efter at have deltaget i Greenspoon Marder som formand for firmaets forsikringsdækningshelingsmetodegruppe sent i sidste år, har han effektivt besluttet de særlige behov, der erklærer for NBA All-Star Isaiah Thomas, Incredible Bowl-mester Jay Ajayi, samt 2017 Heisman Trophy Runner -Up Bryce Love.

Han repræsenterer i øjeblikket et af de bedste hold i NHL i forbindelse med en forsikringsdækningskonflikt på flere millioner dollars, ud over at repræsentere Matt Garza i hans 10 millioner dollars på lang sigt samlede krav om særlige behov mod Lloyds såvel som andre. Han har ligeledes repræsenteret såvel som rådgivet en række andre ekspert sportshold såvel som ligaer på en række sportsforsikringsdækning erklærer såvel som spørgsmål.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post