Ring -læge går over, når det er okay at kæmpe med staph -infektion

, der overholder den nylige tvivlsom kamp med Kevin Lee, der kæmper med en tydelig dog skjult staph -infektion ved UFC 216, jeg nåede ud til foreningen af ringlægerne til kommentar til hvornår , hvis overhovedet, er det korrekt at kæmpe med tilstanden.

Dr. Ray Monsell, formand for ARP, var venlig tilstrækkelig til at reagere. Efter at have konsulteret Dr. John Neidecker, et ARP -bestyrelsesmedlem, der har forelagt om dette emne, opmuntrede Dr. Monsell som følger:

Tak for din forespørgsel Southampton FC Trøje i Staph -infektioner i kampsport. Selvom ARP ikke har en officiel indstillingserklæring om hudinfektioner i kampsport, mener vi, at en masse ringlæger ville være enige i den nuværende NCAA såvel som USA -wrestling -retningslinjer vedrørende Staph -infektioner i wrestlers er et fantastisk sted at begynde for dette emne. Disse retningslinjer opsummeres som følger:

En atlet kan kæmpe med en ikke-MRSA-infektion, hvis han/hun er blevet behandlet med orale antibiotika i 72 timer. Der behøver heller ikke være nogen Manchester City Trøje nye læsioner eller systemiske symptomer (feber, træthed) såvel som ingen aktive dræningslæsioner i 48 timer.

For mistanke om MRSA -infektioner kan atleten hævder, om han/hun er blevet behandlet med orale antibiotika i mindst 10 FC Porto Trøje dage. Der behøver heller ikke være nogen nye læsioner eller systemiske symptomer (feber, træthed) såvel som ingen aktive dræningslæsioner i 10 dage. Når en abscess er til stede – skal MRSA mistænkes.

Ingen må være i stand til at kæmpe med en aktiv dræningslæsion/abscess.

Sig igen tak til dig for din interesse. ARP ser ud til at sammensætte såvel som officiel konsensuserklæring om hudinfektioner i kampsport i den nærmeste fremtid.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Association of Ringside Physicians foreslår suspension af “All” Battle Sports Events April 7, 2020 With 1 Kommentar
Association of Ringside Physicians blødgøres holdning på online Battle Sports Eventmay 2, 2020
Association of Ringside Physicians holder åben diskussion om transkønne atleter i Battle SportsoCOB 1722

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Flere college atletiske afdelinger afslører planer om at arbejde med Spry på dagen det navn, image samt lighedslovgivninger går onlineFlere college atletiske afdelinger afslører planer om at arbejde med Spry på dagen det navn, image samt lighedslovgivninger går online

den 1. juli, to atletiske college -afdelinger – University of Pennsylvania (Penn) samt Penn specificerer University (PSU) – afslørede, at de går sammen med Spry. Disse partnerskaber vil hjælpe deres