Er anabolske steroider en ting i går?

af Anders JP Eskilsson

Det føles som om bodybuilding -verdenen ændrer sig hurtigere end nogensinde før. Store forbund, der adskiller sig, nye divisioner dukker op og kommer stærke ud, bodybuildere flytter til nye kontinenter.

Imidlertid er mere markant end noget ovenfor, at også mange bodybuildere er døde såvel unge i det sidste årti. Bodybuilding kan ikke fortsætte, som det har gjort før, denne gang, det er alvorligt, konkurrencedygtigt eller ej, kvarteret skulle have været vågnet for længe for meget lang tid siden.

Der er dog stadig en hel del positive ting ved at vælge en bodybuilding -livsstil. For et par dage tilbage så jeg et nyt foto fra Gold’s Fitness Center, der indeholdt Robby “The Black Prince” Robison samt Mike “The Iron Warrior” Christian såvel som Jeff Behar. Robby er over 70 år gammel, Mike er over 60 år, såvel som Jeff Behar er sandsynligvis omkring 50.

Alle af dem så ekstremt sunde ud og atletiske såvel som de er ældre fyr, der har været bodybuildere over 40-50 år. Det ville ikke overraske mig, hvis Ronny sandsynligvis var en af de smukkeste 70 -årige på verden såvel som han er en direkte op bodybuilder – og ham såvel som FC Utrecht Trøje mange andre er virkelig stadig omkring, vejrtrækning, smilende, sandsynligvis en ekstremt ekstremt Glad person, der gør det, han kan lide mest, træne såvel som at bevare en fantastisk fysik.

Derudover er det vigtigt at genkende bodybuilding, konkurrencedygtig eller ej, behøver ikke at være usund, det kan være, hvis gearforbruget er moderat eller endda naturligt såvel som at træne klogt – ikke tage nogen form for unødvendige farer som at gå At tvinge til kroppen for at blive Santos Laguna Trøje tungt, når leddene også meget eller andre mindre skader holder dig. For at være en bæredygtig bodybuilder er det vigtigt at give 100% i hver øvelse eller træningssession året rundt.

Med hensyn til alle de bodybuildere, der er døde gennem årene, er det vigtigt at trægte lidt ned, især med hensyn til gearbrug. Anerkender, at det måske ikke er det sværere, du går i fitnesscentret, eller nøjagtigt hvor meget gear du tager, hvilket definerer nøjagtigt, hvor stor du er som en bodybuilder, det kan ligeledes være nøjagtigt, hvor bæredygtig du er.

I en vis grad er PED’er typiske for mennesker at bruge, selv de gamle grækere i Athen brugte deres stoffer til at Sydkoreas fodboldlandshold Trøje blive forbedret ud over vikingerne havde deres fluegariske svampe for at blive stærkere såvel som at fungere meget bedre i kampe, såvel som nøjagtigt Det samme gælder for moderne atleter… .men Mange situationer i år såvel som dem før det kan føre til uventet død.

Det er vigtigt for alle, der kan lide bodybuilding såvel som tog rutine, der enten er på gear eller planlægger at spørge sig selv, om det virkelig er det værd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post