Seneste problem med sportsmedicin og lovgivningen, der vedrører Covid 19, rammer tribunen – hvad er der i det!

Hackney Publications, nationens førende udgiver af tidsskrifter for sportslovgivning, afslørede i dag tilgængeligheden af forårsproblemet med sportsmedicin og lovgivningen (SML).

Støttet af Montgomery McCracken Walker & Rhoads LLP, det fremtrædende lovgivningsfirma, når det kommer til at repræsentere klienter i niche, indeholder det seneste problem følgende artikler:

Genoptagelse af spil efter Covid-19: Prospektivt ansvar og fineste metoder til ligaer, hold, trænere og atletiske trænere

Navigering i en ny Gauntlet: Pro Sports Leagues tilpasser sig til marihuana -legalisering

Ex-atletisk fitnessinstruktør sagsøger Union, med henvisning til afskedigelse om hjernerystelser

Arrington -bosættelsen og dens konsekvenser: Hvad det siger, og hvad det ikke gør

Eksperter går ti runder: Præcis hvordan de stridende ekspertudtalelser kan skubbe en sag til retssag, en sagsforskningsundersøgelse af Stade Rennais FC Trøje Thomas mod Farrago

For varmt til at håndtere? Varmerelaterede bekymringer for Tokyo-spil

Atletens krav om medicinsk malpractice kan fortsætte

”Dette er det allerbedste problem endnu,” sagde Holt Hackney, administrerende redaktør af SML. ”Der sker så meget i Brighton & Hove Albion FC Trøje dette metodeområde mellem Covid-19, hjernerystelser og atletmisbrug. Det har aldrig været vigtigere for hold, colleges, foreninger, atletiske trænere og andre at være opmærksomme på at holde dem, de er ansvarlige for sikre, mens de nøjagtigt samme tidsbegrænsende deres egen ansvarseksponering. ”

Steve Pachman

At repræsentere Montgomery McCracken som chef for publikationen er advokater Steve Pachman, Dylan Henry, Atletico Madrid Trøje Kim Sachs og Kacie Kergides.

De, der tænker på at tilmelde sig publikationen, kan gøre det kl

Om Hackney -publikationer

Hackney Publications er landets førende udgiver af tidsskrifter for sportslovgivning. I alt opretter Hackney Publications 12 sådanne nyhedsbreve, herunder alert om sportssager, ekspertsport og loven, juridiske problemer i atletik med høj institution, juridiske problemer inden for collegiatatletik, Journal of NCAA -overholdelse, hjernerystelsesretssagerreporter og sportsfaciliteter og loven. Det skaber fem andre publikationer, der er gratis og understøttet af sponsorering. Disse inkluderer titel IX -alarm, sportsmedicin og loven, hjernerystelsesforsvarsreporter, eSports og loven og Mylegalbookie.

Om Montgomery McCracken

Montgomery McCracken er et lovgivningsfirma med fuld service med kontorer i Pennsylvania, New York, New Jersey og Delaware. Virksomheden repræsenterer førende virksomheder, multinationale selskaber, nonprofitorganisationer og enkeltpersoner på tværs af en lang række markeder i komplekse retssager, betydelige virksomhedstransaktioner og vanskelige tvister.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post