Flere college atletiske afdelinger afslører planer om at arbejde med Spry på dagen det navn, image samt lighedslovgivninger går online

den 1. juli, to atletiske college -afdelinger – University of Pennsylvania (Penn) samt Penn specificerer University (PSU) – afslørede, at de går sammen med Spry. Disse partnerskaber vil hjælpe deres overholdelsesafdelinger med at håndtere chancerne såvel som farer, der er forbundet med navn, image samt lighed (NIL) implementering.

NIL er fremkommet som lovgivning i nogle stater, pr. 1. juli. Derudover udstedte NCAA en politik i disse specificerer uden sådanne love. Studerende-atleter kan således kompenseres for deres navn, image såvel som lighed, når de deltager i collegiate atletik.

Mens en værdifuld bestræbelse, producerer NIL farer for NCAA -overholdelsesafdelinger, der stadig skal overholde foreningens vedtægter, når det kommer til problemer som rekruttering af tilskyndelser såvel som tilbagebetaling for ydeevne, som ikke er tilladt.

Spry hjælper med at løse dette problem, noget Wake Forest University såvel som Oral Roberts University erkendte sidste vinter, da de afslørede, at de ville samarbejde med Spry.

Nu har yderligere to universiteter overholdt sag.

Penn’s Division of Entertainment såvel som interkollegiatatletik er “godt positioneret til at imødekomme behovene hos vores studerende-atleter vedrørende nul,” ifølge midlertidig direktør for atletik såvel som underholdning Rudy Fuller.

I det omfang har ”Penn Athletics samarbejdet med Spry, en nul-forretning, der løser de unikke behov hos både atletiske afdelinger såvel som studerende-atleter i en omfattende platform. Spry sparer tid for studerende-atleter såvel som Penn-administration, forenkle uddannelse samt reducere risikoen. ”

PSU afslørede i mellemtiden sit erklæringsprogram, som vil “hjælpe -praktikanter i at forstå såvel som at vokse deres brand med meningsfulde uddannelsesprogrammer samt en vægt på iværksætteri,” ifølge vicepræsident for interkollegiat atletik Sandy Barbour.

Spry vil være en af ​​PSUs partnere, der leverer ressourcer til praktikanter som en del af erklæringen. ”Spry vil fungere som en one-stop shop for de studerende, der ender med at blive det akademiske knudepunkt for erklæring, ud over et rapporterende hovedkvarter for nødvendig afsløring af muligheder,” ifølge universitetet.

”Vi kunne ikke være stoltere over at samarbejde med disse to fine institutioner,” sagde Spry-skaberen såvel som administrerende direktør Lyle Adams, selv en tidligere studerende-atlet. ”Vi har haft dialog for nylig med mange andre colleges såvel som universiteter såvel som forventer flere meddelelser i de kommende uger.”

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post