Andragende om blandet ægteskabskunstkæmpers forening for Ali Act Growth

indførte i dag den blandede kampsportkæmpers forening en på Ecuadors fodboldlandshold Trøje internet -andragendet, der søger støtte til at udvide Muhammad Ali Act til ekspert blandet kampsport.

Andragendet kan opdages lige her såvel som læsninger som overholder –

Til: formand, underudvalg for hjemmeudvalg for arbejdsstyrkebeskyttelse

Stop urimelige såvel som konkurrencedygtige metoder i MMA.

MMA er den hurtigst voksende sport i verden. Blandede kampsportkunstnere skal behandles som ekspertatleter. Enig? Tilføj dit navn for at deltage i teamet af Fighters & Fans for at støtte Muhammad Ali Act til MMA.

MMA -krigere skal have nøjagtigt de samme rettigheder og værdipapirer som andre ekspertatleter. Muhammad Ali Boxing Reform Act er en føderal lovgivning, der blev vedtaget 16 år tilbage for at beskytte bokserne mod udnyttelse, slippe af med interessekonflikter samt øge integriteten i sporten. Ali Act bør ligeledes omfatte blandede kampsportkunstnere.

Hvorfor er dette vigtigt?

MMA AZ Alkmaar Trøje er den hurtigst voksende sport i verden. Blandede kampsportkunstnere skal behandles som ekspertatleter. Kæmpere skal have ret til at forstå nøjagtigt, hvor mange penge en Ajax Trøje forfremmelse tjener fra en begivenhed. Fans skal have ret til at se de allerbedste mulige kampe med uafhængige placeringer.
Udvidelse af ALI -akten til MMA ville hjælpe med at professionalisere sporten og stoppe de interessekonflikter, der i øjeblikket findes i sporten.

Hvordan det vil blive leveret

Personligt. Til valgte embedsmænd

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

UFC ansætter lobbyister til at bekæmpe Muhammad Ali Growth Actjune 11, 2016 med 1 kommentar
Velkommen The Guardian Besøgende – Ali Act til MMA? 3. november 2020
MMA Fighters Association får opbakning fra Teamsters Unionjuly 30, 2015in “Ali Act”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post