Er mærker såvel som digitaliseret i dag såvel som skal der være et personligt præg?

af Matt Weik

Der er ingen afvisning af, at vores liv har været lettere med fremkomsten af internettet. Folk e -mailer hinanden i stedet for at vælge telefonen. Vi sender tekstbeskeder til naboer i stedet for at banke på deres hoveddør samt tale med dem. I det væsentlige har innovation såvel som internettet hængt os tilbage til endte med at være doven. Når det er sagt, hvis et brand ønsker at differentiere sig fra deres konkurrence, skal de tænke på nogle gamle institutionstaktikker samt introducere et personligt touch til deres reklame såvel som klientopbevaringsstrategi.

Ejer du en pen såvel som papir?
I dag er de ting, der betyder mest for mig, et håndskrevet brev fra leverandører såvel som klienter. Det er ikke almindeligt, jeg får sige tak til dig på denne måde, men når jeg gør det, gør de et varigt indtryk. Det er så simpelt at skrive en e -mail såvel som at afslutte den til nogen. Eller for at pikke væk på din telefon for at sende en sms. Det tager dog lang tid at sende et håndskrevet brev til nogen.

Dette personlige touch kan gå langt. Ud over sandheden, som dit navn såvel som underskrift er på det håndskrevne brev, betyder endnu mere. Virksomheder har administratorer, der håndterer meget af papirerne såvel som endda klientopbevaring. De afslutter e -mails hele tiden, hvor lang tid siger, tak til dig for dit køb, siger tak til dig for din support, siger tak til dig for at have brugt vores produkt/service osv. Nogle gange er dette endda automatiseret fra websiteten såvel som Et brand er helt hænderne af.

Men hvad nu hvis nogen i branchen virkelig tog lidt ekstra tid til at komponere en note såvel som at sende den ud? Ja, det betyder at få en pen såvel som papir, Villarreal CF Trøje komponere din note, få AS Monaco Trøje en konvolut, sætte noten i den, slikke den lukket, sætte adressen på fronten af konvolutten, sætte et stempel på den samt sætte det i posten. Husk du på den proces? Det ser ud til at være så dateret, men det er stadig ekstremt effektivt.

I al alvorlighed vil modtageren af denne note helt sikkert føles speciel, at du tog dig tid til virkelig at sende dem en håndskrevet Wales fodboldlandshold Trøje note. Det er en gammel institutionstype kommunikation, men har et personligt præg til det. Når du får e -mails fra mærker i dag, er der ikke noget personligt touch. Du kan producere sige tak til dine skabeloner, bruge mail -fusion samt sprænge nøjagtigt det samme brev (e -mail) til alle samt få det til at se personaliseret ud ved blot Du e -mailer. Eller du kan bruge websteder såvel som softwareapplikation som MailChimp til dybest set at gøre nøjagtigt det samme for dig.

Fra et effektivitetsmæssigt synspunkt er e -mail -eksplosionen metoden mere effektiv. Det bør dog ikke afvise sandheden om, at mærker på samme måde skal se ud til at bruge en slags personlig touch. Dette kan være med et håndskrevet brev, som jeg nævnte. Det kan endda være med et telefonopkald, hvor du virkelig kan tale med personen. Personligt vil jeg foreslå at bruge alle udvikler – digitale såvel som dem med et personligt præg.

Et telefonopkald kan tjene flere penge
Jeg føler, at jeg leverer alle mine tricks her. Jeg burde sandsynligvis have skrevet en bog om hele dette emne. Lad os dog tro på et telefonopkald i et øjeblik såvel som nøjagtigt, hvordan dette personlige touch virkelig kan føre til mere salg såvel som indtægter hvert år.

Når du kommer i telefon med nogen som en kunde, hvad har du evnen til at gøre sammenlignet med en e -mail? Du får et øjeblikkeligt svar. E -mails kan gå ind i spam såvel som uønskede mapper. E -mails kan skummet over, ubesvarede såvel som slettet. Imidlertid kan et telefonopkald, hvor du kan få den anden person på linjen, være ekstremt produktiv.

Du kan spørge klienten, hvad de kan lide ved deres køb. Hvad tror de på dit brand? Ville der være noget, du måske gør for at forbedre produktet eller mærket? Hvad er deres mål? Har de nogen form for bekymringer, som du kan svare på? Du får få indsigt såvel som kommentarer fra diskussionen. Hvis de nævner et specifikt mål, kan du foreslå andre produkter til dem såvel som endda at sælge dem lige der over telefonen. Imidlertid er det et personligt touch med et mere menneske versus at være digital.

Har du nogensinde bemærket, at det er lettere at lukke et salg, når du virkelig taler til personen på telefonen eller personligt i stedet for at prøve at sikre en konto med e -mail? Det er det personlige touch, som folk nyder.

Inkluder en prøve
Tillægsvirksomhed kan lide at give tusinder såvel som utallige prøver på shows. Alligevel gør mange det ekstremt vanskeligt at prøve deres produkter enhver form for anden tid. Her er et koncept til at integrere det personlige præg ved at sende en håndskrevet note til en kunde. Når du komponerer dinBemærk, læg derinde, som du værdsætter deres støtte såvel som hvis de nyder deres køb, kan denne prøve være af rentesats for dem. Forklar grundene til, at de ville bruge produktet (prøven) såvel som at du motiverer dem til at prøve det for sig selv såvel som at se, hvad de synes.

Igen er det et personligt præg, at du tager tid ud af din dag for at få dem til at føle, at du betaler interesse for dem, såvel som værdsætter deres forretning. De vil helt sikkert lide den sandhed, at du komponerede bogstavet/note, men den gratis prøve kan introducere dem til et produkt mere, som du tilbyder, som de måske tilføjer til deres næste køb. Det giver mening, ikke?

Jeg motiverer dig til at prøve noget andet i år med din virksomhed. Se for at tilføje et personligt præg, der vil differentiere dig fra alle andre derude. Et personligt præg kan gå en lang metode såvel som at hjælpe med at producere brand loyalitet på lang sigt. Tro ikke på mig? Prøv det såvel som se, hvad der sker. Hvis jeg tager fejl, såvel e -mail såvel som fortæl mig, at det ikke fungerede i din instans. Jeg vil gerne høre din feedback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Seneste problem med sportsmedicin og lovgivningen, der vedrører Covid 19, rammer tribunen – hvad er der i det!Seneste problem med sportsmedicin og lovgivningen, der vedrører Covid 19, rammer tribunen – hvad er der i det!

Hackney Publications, nationens førende udgiver af tidsskrifter for sportslovgivning, afslørede i dag tilgængeligheden af forårsproblemet med sportsmedicin og lovgivningen (SML). Støttet af Montgomery McCracken Walker & Rhoads LLP, det fremtrædende