Hogan Lovells rådgiver NX Football USA LLC i sit køb af en 50% -andel i Necaxa Soccer Club

Hogan Lovells repræsenterede NX Football USA LLC i en investering for en 50% egenkapital af impulsora del Deportivo Necaxa, S.A. De C.V., den forretning, der har Necaxa Soccer Club (“Club Necaxa”).

Handlen blev godkendt af den mexicanske fodboldforbund den 24. maj 2021. Dette er en milepæl -aftale, der sandsynligvis åbner dørene til yderligere udenlandske investeringer i Liga MX -hold.

Hogan Lovells-partner Juan Francisco Torres-Landa R. førte aftalen sammen med seniorpartner José Antonio Noguera. Partner Federico Hernandez, rådgiver Francisco Palmero såvel som associerede Juan Lizardi såvel som Nathalie Huerta rådede ligeledes om aftalen.

De juridiske rådgivere for Club Necaxa var Ana María Solórzano (internt råd) samt Galicia Abogados med partner Humberto Pérez-Rocha samt partner Mario Leal.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Seneste problem med sportsmedicin og lovgivningen, der vedrører Covid 19, rammer tribunen – hvad er der i det!Seneste problem med sportsmedicin og lovgivningen, der vedrører Covid 19, rammer tribunen – hvad er der i det!

Hackney Publications, nationens førende udgiver af tidsskrifter for sportslovgivning, afslørede i dag tilgængeligheden af forårsproblemet med sportsmedicin og lovgivningen (SML). Støttet af Montgomery McCracken Walker & Rhoads LLP, det fremtrædende