10 En masse genetisk begavede bodybuildere i historien

af Geoff Roberts

I køb for at forstå værdien af genetik kan det være fordelagtigt at stille dig selv dette spørgsmål. Hvis du skulle træne en atlet til et show så godt som han eller hun kan have en fremragende diæt, fremragende træningsstil såvel som intensitet, fremragende medicinregime eller fremragende genetik, hvilket aspekt ville du vælge at være “stor”, formoder kan du muligvis kun vælge en? Det er bestemt muligt at ende med at blive en ekspert bodybuilder med glattere genetik, skønt vejen vil være en lang, vanskelig, såvel som potentielt farlig, idet du nogensinde har ført dig til Mr. Olympia Top Ten. Genetisk makeup Stade Rennais FC Trøje er det eneste aspekt, der absolut undgår en fra at komme til bodybuilding -eliten helt på egen hånd, uanset hvor godt alle andre elementer udføres. Genetik i overflod vil imidlertid tilsidesætte næsten alle andre aspekter i gennemgangen til et undvigende IFBB -ekspertkort. En fyr med virkelig spektakulær genetik endte bestemt med at blive en ekspert bodybuilder med en middelmådig diæt, træning samt medicinplan. En anden bekymring, man kan spørge ham selv, er den hypotetiske omstændighed ved Santos Laguna Trøje en doven enorm Ramy, der strider mod en bundet såvel som at regne ud ekto-endo kropstype fyr af dårlig genetik. Måske slog Ramy en fyr med “dårlig” genetik, selvom hans diæt, stoffer såvel som træning alle kun kørte på 50 procent, mens denne genetisk forbandede fyr banker alle tre af disse andre aspekter ud af parken? Den grundlæggende sandhed, som dette endda skal overvejes, repræsenterer den enorme magt i genetik.

Så hvem havde eller har de mest ekstreme genetiske gaver i bodybuilding -historien? At udvikle en nummereret fortegnelse er næsten umulig på grund af sandheden, at “stor genetik” kan indikere en række forskellige ting. Præcis hvor hurtigt en person brænder fedt eller bliver ikke fedt i det allerførste, nøjagtigt hvor hurtigt det er for en person at udvikle muskler, levetid såvel som struktur er alle vigtige elementer i bodybuilding, at en persons genetik kan ændre sig markant . Denne top ti -fortegnelse er bare min mening såvel som er baseret på nøjagtigt, hvor afgørende jeg føler, at disse forskellige fysiske egenskaber er i sammenligning med de andre. Forladte jeg en person ude, der skulle have et område blandt de ti bedste? Ville du ændre noget om listen?

10. Darrem Charles

Dette er et navn, som mange mennesker sandsynligvis ville forlade deres liste over atleter med den mest begavede genetik, på grund af Darrems mangel på bodybuilding -succes i sammenligning med de andre atleter på denne liste, men jeg tror, det er en fejltagelse. Baseret på Darrems look såvel som sandheden om, at han endte med at blive en ekspert bodybuilder uden brug af narkotika, er det risikofri at oplyse, at den eneste grund til, at Darrem ikke vinder Arnold Classic, eller placering top tre i Olympia, var hans afvisning af at bruge høje mængder af stoffer. Ikke kun blev Darrem naturligt Pro, men han var i stand til at forhindre cardio hele sin karriere, såvel som fortsætter med at ligne en revet, freaky bodybuilder med bedste hud, selv ind i slutningen af 40’erne.

9. Phil Heath

På trods af sandheden om, at Phils kaldenavn er gaven, føler jeg personligt, at sværhedsgraden af hans genetiske gaver er lidt overvurderede. Mens Phil bestemt besidder anden verdensomspændende muskelmasseform såvel som rundhed sammen med en uhyggelig kapacitet til at udvikle muskler, kommer han kort med hensyn til sin struktur såvel som stofskifte. Alle forstår, at Phil blev forbandet med smalle clavicles, såvel som uanset hvad nogle fans måtte synes, Phil er nødt til at diæt planer ekstremt vanskeligt at købe for at opnå konkurrencebetingelse, i modsætning til masser af de andre bodybuildere på denne liste.

8. Dexter Jackson

Hvad kan du oplyse om klingen? Dexter er den ubestridte konge af to ekstremt fremragende bodybuilding -resultater. Disse resultater er den mest konsistente bodybuilder gennem tidene, ud over den mest succesrige 45 år gamle bodybuilder i historien. Ikke kun det, uanset hvor Dexter startede sin bodybuilding -besættelse som en bantamvægt, hvilket indikerer, at han faktisk har fået over 100 pund muskelmasse i sin karriere. For så vidt angår Dexters stofskifte, ramte klingen også jackpotten der. Dexter, ligesom Darrem, undgik cardio såvel som AB -arbejde i størstedelen af sin karriere, såvel som frit indrømmer at spise junkfood på sin diæt.

7. Kevin Levrone

Jeg er sikker på, at nogle mennesker vil være uenige med, at Kevin er så høje på Leicester City Trøje listen såvel som af god grund. På trods af at blive ekstremt lidt i lavsæsonen, kun for at slå 40 pund til en konkurrence, mens der samtidig bliver slankere, er der virkelig ingen andre skinnende indikationer af mutant genetik. Kevin trænede som et absolut dyr, såvel som man kan gøre den uenighed om, at det at tage al den tid fra gjorde hans krop til at forblive frisk såvel som sund, hvilket igen ville resultere i meget bedre resultater, da dethenviser til bodybuilding. Kevin kan lide at friste os med et comeback ved 50 år gammel. Hvis han effektivt kan gøre et comeback såvel som at gå tå til tå med de allerbedste i verden i hans alder, ville jeg absolut være nødt til at ændre hans placering på denne liste.

6. Lee Priest

Ejeren af de største arme gennem tidene hører i enhver form for diskussion af genetik. Den blonde myte var sandsynligvis den største teenager bodybuilder gennem tidene, der viste en krop på en simpel 17 år gammel, som mange mennesker måske ikke har fået i livet. At formode, at medicinbeløbene, som Lee erklærer, er sande, hvilket jeg helt mener, at de er, alt dog bestemt gør Lee til den letteste medicin, der nogensinde er placeret i top 8 på Olympia flere gange, i de sidste to årtier eller længere. Der er muligvis ikke noget højere eksempel på, at en fyr bliver født til at være en bodybuilder end Lee Priest.

5. Ronnie Coleman

Som den mest dominerende bodybuilder gennem tidene, kan de enorme grimme hurtigt også tænkes på de mest genetisk begavede bodybuilder gennem tidene. De eneste problemer, jeg har med dette, er nøjagtigt, hvor vanskelige Ronnie arbejdede for at få det, han havde, såvel som nøjagtigt hvor lang tid det tog ham at virkelig ramme hans skridt som en top bodybuilder. Ronnie fik sin rimelige andel af “ikke placeret” afsluttet, før han til sidst begyndte at klatre op på rækkerne, såvel som ingen bodybuilder arbejdede hårdere end enorme Ron. Da det vedrører de handlinger, der var nødvendige for at være en succesrig bodybuilder, var Ronnie meget mere som en robot, end han var en mand, såvel som hvis udholdenhed var et aspekt i denne genetiske diskussion, ville jeg sandsynligvis være nødt til at sætte den enorme grimme på det primære sted.

4. Flex Wheeler

Mine kommentarer om Flex Wheelers genetik er i det væsentlige en kulkopi af det, jeg allerede har sagt om Phil Heath. Den ene enorme forskel er den mængde arbejde, der var nødvendig for at bringe disse gaver til live. Mange bodybuildere gennem årene har specificeret, at Flex var doven i gymnastiksalen, såvel som gjort en rutine med at snyde på hans kost. Ikke kun det, men et antal bodybuilding -legender, såsom Milos Sarcev såvel som Chad Nichols, har fortalt Tales of Flex Wheeler, der transformerer sig foran deres øjne med et hastighedsniveau såvel som effektivitet, der virkede meget mere som magi end Bemærkelsesværdig genetik.

3. Kæmpe Ramy

Et kig på enorme Ramy så godt som det øjeblikkeligt bliver tydeligt over, hvorfor han er tredje på min liste. Ramys størrelse såvel som proportioner bekræfter hans genetiske overlegenhed uden at forstå noget andet om manden. Ramy 5’10 ”såvel som 300 pund i konkurrence, men han udviklede en masse af den størrelse på mindre end fire år. Denne fantastiske grad af muskelmassevækst har udløst nogle til at antage, at Ramy virkelig er resultatet af en eller anden form for ekstrem medicineksperiment. Med andre ord, hans gevinster i muskelmasse er umulige at beskrive på en rationel måde. Den eneste svaghed, Ramy har, er en manglende evne til at nå den perfekte konditionering, der er nødvendig for at vinde Mr. Olympia. Hver anden bodybuilder til livet meget bedre beder om, at Ramy aldrig overvinder denne svaghed, da hvis han gør det, vil ingen engang være tæt på ham.

2. Lee Haney

Folk ser ud til at ikke huske, at Lee Haney var i stand til at vinde Mr. Olympia en rekord otte gange, da han var i begyndelsen af 30’erne. Det kræver en masse genetisk begavet fyr indtil den alder bare for at udvikle en pro -kaliber fysik. Ligesom situationen for Flex Wheeler anføres det, at Lee Haney var i stand til at slippe af sted med nogle handlinger, som os dødelige aldrig ville være i stand til. Lee blev ofte set spise mad som is, der er ekstremt tæt på konkurrencer, såvel som lad os ikke ikke huske hans populære ordsprog: ”Stimulere, ikke udslette”. I Køb til at udnytte en træningsmetode, der i det væsentlige siger ”ikke træner så godt hårdt” såvel som stadig er den allerbedste bodybuilder på jorden i otte år i træk, tager nogle ganske elite genetik.

1. Sergio Oliva Sr.

Myten var, ja, myten. Sergio har måske været meget mere forud for sin tid i sin medfølgende sport end nogen form for anden atlet i sportshistorien. Det er enkelt at undlade at huske, hvordan Sergio så ud, såvel som bare antage, at han ikke kunne have været så imponerende, da han konkurrerede i 1960’erne. Én Google -søgning eller en hurtig diskussion med nogen, der så Sergio kæmpe personligt, vil hamre huset den ældgamle lektion, som du ikke må antage. Sergio var lige så fremragende som dagens fordele i alle elementer udover tilstand. Sergio var så forud for sin tid, at hvis du skulle tage ham fra hans storhedstid såvel som at placere ham ind i 2016 Mr. Olympia omkring 50 år senere, med nøjagtig samme tilstand som Phil Heath, ville han være ideel i blandingen . Mens Sergio trænede meget hårdt, slettede han aldrig overhovedet. Du hørte ret, aldrig. Sergio spiste det, han ville, da han ville, uanset hvor tæt han kunne have været på en konkurrence. Det vil være fascinerende at nyde, at hans barn vokser såvel som at forbedre i pro rækkerne. Hvis han arvet endda halvdelen af sin fars genetik, er hele IFBB i alvorlige problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post